Information

Nyheder

Tilbud

OM OS

DukaDu ApS er en virksomhed som sælger dansk designet GO-EL el-scooter som er CE mærket i Danmark. Alle el-scootere er samlet, testet og godkendt i Danmark. Vi har igennem tiden opbygget en større erfaring inden for salg og servicering af el-scooter.

DukaDu fremviser og demonstrerer gerne den ønskede el-scooter på din bopæl eller Arbejdsplads så du har mulig for at afprøve Scooteren. Dette er selvfølgelig en service uden beregning og yderligere købetvang. Det er også muligt at besøge Vores Show Room efter aftale, hvor et større udvalg forefindes.

DukaDu’s dygtige servicetekniker udfører service og reparationer på din hjemme adresse eller arbejdsplads og hvis du er til banko, lige næsten hvor du kunne være.

DukaDu er Autoriseret Go-EL - Smart-el - MovingLife forhandler på Sjælland, Lolland Falster og Møn. Se oversigtes kortet, for nærmeste forhandler, eller kontakts os.


Kontakt os for en prøvetur eller mere information.

81 81 19 95


Kontakt DukaDu her

DukaDu ApS

Autoriseret Go-El, Smart-El, Gatsby og ATTO forhandler og værksted

Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

For at foretage et køb på Webshoppen, skal du igennem 5 trin: Ved køretøjer og service, kan der også ringes en ordre ind, så tid og sted kan aftales.    

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen. 

2. Indtast dine personlige oplysninger. 

3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.

4. Godkend vores Handelsbetingelser og persondatapolitik.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte, og godkend købet.