Information

Nyheder

Tilbud

  • DukaDu c3 - 3 hjulet elscooter BLÅ
    DukaDu c3

    DukaDu c3 Top modernet 3 hjulet...

    24,490.00 kr 28,490.00 kr

 Handelsbetingelser 

 

Generelle oplysninger.
Juridisk navn: DukaDu ApS
CVR. Nr. 36952458
Adresse: Olstrupvej 7
Telefon: 81811995
e-mail 
info@dukadu.dk

DukaDu ApS modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard, bankoverførelse, ViaBill, SparExpress og Kontant. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt eller leveret.


Vi opkræver ikke kort gebyrer.


Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen. 
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Se mere her

Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

DukaDu ApS prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 19:00 bliver sendt dagen efter. DukaDu ApS sørger for levering med GLS, Post Nord (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS & Post Nord overholder deres leveringsbetingelser. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS & Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender DukaDu ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.


Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS & Post Nord's målsætning om hurtig levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 12 dage.

 

DukaDu ApS tager altid udgangspunkt i standart levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.


Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker kun ved personlig aftale.

 

Alle ordrer på nær scootere og større ting leveres af GLS eller Post Danmark.
El-scootere leveres af egne chauffører. Ved levering af scootere til ikke brofaste forbindelser af egne chauffører tillægges et gebyr. Kontakt kundeservice ang. pris.

Alle ordrer pålægges fragt fra 46,25 kr og op til 350,00 kr.afhængig af vægten, køb af el-scooter leveres fragtfrit, til Sjælland, Lolland-Falster og Møn.


Leveringstiden afhænger af varens lagerstatus og kan ses på den pågældende vare.


DukaDu ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og dækker ikke skader opstået som følge af forkert eller uagtsomt brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles DukaDu ApS indenfor rimelig tid.

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

I forbindelse med reklamationssager afholder DukaDu ApS returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Reklamation og varereturnering.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

DukaDu ApS
Olstrupvej 7
4690 Haslev 
Tlf.: 81811995

 

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, og de skal sendes med Post Nord eller GLS, hvis ikke andet er aftalt.

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.


Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og DukaDu ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.


Fortrydelsesret.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen kan gives ved at sende en mail til info@dukadu.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument, som også udsendes sammen med din ordrebekræftelse. Ønsker du at benytte DukaDu’s egen fortrydelsesformular, som kan gøre sagsbehandlingen hurtigere, kan du finde den her Fortrydelsesformular.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelse af en del af købet.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: elscooter, vare over 20 kg

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1200,- Kr.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:                                                     

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelse- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.  

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
DukaDu
Olstrupvej 7
4690 Haslev

Force Majeure

Hvis der opstår en ekstraordinær situation, som er uden for vores kontrol, eller hvor forpligtelsen grundet uforudsete eller udefrakommende begivenheder er blevet usædvanligt byrdefulde for os at opfylde - og som må anskues som force majeure eller hardship – vil vores forpligtelser blive suspenderet. Tidsrammen for suspenderingen vil være så længe den akutte situation varer. Eksempler omfattet af force majeure og hardship er naturkatastrofer, brand, krig, rekvirering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør, uroligheder, pandemier, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner af drivkraft, myndighedspåbud, sygdomsudbrud, sundhedskriser, epidemier, pandemier, strejke, hvor vi ikke kan holdes ansvarlig.

Forbud mod videresalg

Ved køb af varer på vores hjemmeside bekræfter du, at du ikke køber med henblik på videresalg.


Politik omkring kundeoplysninger.

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Dukadu ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på dukadu.dk er Dukadu ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
info@dukadu.dk. 

På DukaDu.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på DukaDu.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere DukaDu.dk.

 

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kundeservice på info@dukadu.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelser er senest opdateret 11-02-2021

 

FORTRYDELSESFORMULAR

 

Kan downloades HER

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

 

Til:

DukaDu ApS

Olstrupvej 7

4690 Haslev

E-mail: info@dukadu.dk


- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer

(venligst skriv varenummer og varenavn): 
________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________

- Bestilt den ______________________________________________________

- Fakturanummer __________________________________________________

- Ordrenummer ___________________________________________________

- Bestilt af (navn) __________________________________________________

- Bestillers adresse ________________________________________________

- Bestillers Telefon _________________________________________________

- Bestillers e-mail __________________________________________________

- Bestillers underskrift ______________________________________________